sreda, 28. september 2011

10. DAN

Dan smo zčlni z zadnim Uršinim bujenjem, pol smo pojeli zajtrk in se odprauli na ogled občine. Na občini so nslepu sprejeli in nas pelali u eno od sejnih dvoran. U dvorani smo se udobno namestili na udobne stolčke in gospod je zčnu s predavanjem. Ker so bli stoli res zelo zelo udobni, noč pa zelooo kratka, so nekatjri člani posadke proulepu zaspali;) 
Pol smo se odprauli na kosilo. Po kosili smo šli še na zadnjo osvežiteu z granitko, pol pa je sledilo slovo. Izmenjli smo si darilca, objemčke, potočili neki souzic in se odprauli na železniško postajo. Pred odhodm smo meli še neki cajta, zatu smo šli na lou za znamkami sam jih je blo nemogoče dobt. Ni nam ostalo druzgakukr napisat STUDENT TO STUDENT:D (ker je biu kupček kartic ful velik, usi upamo, da bojo pršle na prave naslove). U bližnjm marketi smo kupli še zadnje zaloge hrane za na vlak in že je napoču čas za odhod domou:/
Šli smo do perona, kjer smo počakali na vlak. Vlaka kar ni telo in telo bit…očitno smo meli res srečo z zamudmivlakou. Ma zamuda ns ni nč skrbela, kr smo itak že načrtovali, da bi podalšali našo misijo na Siciliji.  Seveda smo si čakanje popestrili s petjm, zjanjm, Urša nas je usepresenetla s svojim skritim talentom (zarepala nam je Ljubljančanke)… pol pa je vlak le pršu in pouhni prelepih spominou na Sicilijo, smo se odpraulidomou.

Ni komentarjev:

Objavite komentar